Sir Louie

På lördagarna har jag ridit louie nu de sensate gångerna. Han har ju väldigt mycket energi vilket är roligt, men ibland går det lite för fort.
Men jag gillar hästen och han sköter sig super!
Lite skillnad på storleken på stegen från att rida Cheenis dagen innan och sen upp på denna stora!
 
/Elsa
 

Godmorron!:P

Heej!
Vaknade typ runt 5 när ja egentligen ska gå upp kl 6-.- inte så kul men nu är ja upp iallafall och är typ as pigg!:)
Hare bra!;)
//Nathalie


Dagen!<33

Tja tja!!
Bloggar lite från mobilen nu när ja e hemma!<3
Idag har ja inte gjort så mkt
Varit med Amanda hemma hos mig och sen åkt till Sthlm och lämnat dom:*
Saknar så sjukt mkt!!
Aja puss o kram bloggen!
//Nathalie!!


Ja vet bloggningen suger...

Hej alla fina!!
Bloggningen e inte på topp just nu som ni kanske har märkt...men ska verkligen försöka blogga mer nu!! Men det är ju lite svårt och så nu när man har skit mkt läxor och sånt:(
Men just nu ligger ja i min säng och gör detta lilla inlägg från mobilen;P
Har Inge mer att skriva så godnatt på er!<3
//Nathalie


Tagggaaaaaaaa!!!

Tagga, tagga, tagga! Imorrn går jag upp 05.15. Vi ska lasta vid halv 8 sen drar vii!! Cheenis och jag är med i LD (clear round) och LC, spökhoppsklassen, jag hade tänkt klä ut mig till en djävul. Med ett rött schabrak och röd tröja, osv. Nu ska jag gasa som en galning så det inte blir några kråkhopp som det lätt blir om man inte har farten på henne. Så nu KÖÖÖR VIIII!!
 
/ELSA

Ganska länge sen...

Länge sen jag bloggade nu. Så tänkte göra ett litet inlägg! Det är ju hästlov nu vilket är jätteskönt men dock har jag väldigt ont i halsen och har varit väldigt hes under hela lovet.
Idag har jag inte gjort ngt hitills, men ikväll är det ju som alla andra fredagar hoppspecial. Har jag sagt till er att jag rider Cheenis nu? Nej det har jag nog inte. Det är iaf så att jag och Cissi böt häst lite. Så hon rider Snowy och jag Cheenis nu. Vi får se hur länge vi kör så, men tanken med det  var iaf så att jag skulle rida Chennis i ett par veckor och sen kunna rida bättre på Snowy. Grejjen e att Chennis är väldigt bra på det viset, rider man som man ska, håller om gasar och gör rätt så gör hon också RÄTT, Men gör man fel så gör hon också FEL. Men Cheenis är endå säkrare på "sin sak" än vad snowy är just nu. Så Kattas idé med att vi skulle byta hästar var att jag sen ska rida ännu bättre på Snowy sen. (Krångligt, men det är svårare att förklara såhär än att säga det) Ps. jag och Cheenis var med på e n P & J förra veckan och det jätte bra, hon hade iaf farten vilket jag är jättenöjd med då jag inte lyckats få fram henne ordenligt på träningarna.
 
Ni får en liten planering över helgen.
 
Lördag: Till Säva & rida på Forrest? Kanske barbacka, men får se
 
Söndag: TÄVLING på Lurbo RK med CHEENIS JÄÄÄÄÄÄ! LD(clear round) LC(spökhoppsklass, kommer vara utklädd till en jävul, moahaha!) Önska oss lycka till!
 
Snodde en söt bild på en sömning Cheenis från Jenny(www.jennyzettergren.blogg.se, eller www.ponnyjenny.bloggplatsen.se
Aaaww, cuteeee!!! ♥
 
Ska försöka blogga meraa så ofta jag KAN
 
//Elsa & Cheenis
 

RSS 2.0